Възрастна жена почина след удар от автомобил. Около 17.20 ч. на

...
Възрастна жена почина след удар от автомобил. Около 17.20 ч. на
Коментари Харесай

Жена почина, а друга е с опасност за живота след две катастрофи край Пловдив

Възрастна жена умря след удар от автомобил. Около 17.20 ч. на 4 март служителите на реда в Асеновград се отзовали на известие за потърпевша пешеходка в парцел за публично прилагане на ул. „ Катунско шосе “. Проверката открила, че при придвижване на заден ход лек автомобил „ Мерцедес “ блъснал 75-годишна жена.
Прочетете още
Тя е превозена в тежко положение в пловдивска болница, от където по-късно било обявено, че е умряла.

Местопроизшествието е непокътнато, осъществен е оглед. Водачът на колата, на 20 години, е пробван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, резултатите са негативни. Задържан е за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

След друг пътен случай млада жена е с заплаха за живота. Катастрофата е станала сред Розино и Клисура, а сигналът е получен към 15 ч. в неделя в РУ-Карлово.

По предварителни данни лек автомобил „ Сеат “ с 21-годишен водач излязъл вдясно отвън пътя и се блъснал в мантинела, след което се обърнал по таван. В болница в тежко положение е настанена 24-годишна пътничка. Пробите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на лидера са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане.

 

Водеща фотография: Архив 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР